First I would like to wish all my Muslim friends and readers a very happy Eid ul-Fitr and I am looking forward to reading about all the open houses in the coming days.
I have been enjoying my new batch of dried shrimp chili sauce in every possible way and here is a wonderful way of giving some extra kick to the humble everyday stir fried vermicelli.
Replace the rice vermicelli with noodles of your choice, more ways on using the versatile chili sauce will be posted from now on so make a big batch now!
I have been enjoying my new batch of dried shrimp chili sauce in every possible way and here is a wonderful way of giving some extra kick to the humble everyday stir fried vermicelli.
Replace the rice vermicelli with noodles of your choice, more ways on using the versatile chili sauce will be posted from now on so make a big batch now!
recipe from the tummies' kitchen
serves 2 as a one dish meal
you'll need;
2 tbs of cooking oil
2 cloves of garlic, chopped
2 eggs
2 heap tbs of homemade dried shrimp chili sauce
1 carrot, peeled and julienned
a handful of snow peas, sliced
3 Chinese cabbage leaves, sliced
2 to 3 dried rice vermicelli cakes, cooked until al dente and drained
2 tbs of light soy
2 tbs of oyster sauce
dash of white pepper
a handful of bean sprouts
serves 2 as a one dish meal
you'll need;
2 tbs of cooking oil
2 cloves of garlic, chopped
2 eggs
2 heap tbs of homemade dried shrimp chili sauce
1 carrot, peeled and julienned
a handful of snow peas, sliced
3 Chinese cabbage leaves, sliced
2 to 3 dried rice vermicelli cakes, cooked until al dente and drained
2 tbs of light soy
2 tbs of oyster sauce
dash of white pepper
a handful of bean sprouts
Prepare the vegetables and set aside.
Cook the rice vermicelli and drain well.
Heat a wok until smoking, saute chopped garlic with a tbs of oil for 30 seconds then add the rest of the oil and crack in the eggs. Scramble eggs a little before adding the dried shrimp chili sauce.
Add vegetables and cook on high heat for a minute.
Add rice vermicelli and mix well, season with soy, oyster sauce and white pepper and continue to cook on high heat for a further minute. Add bean sprouts and mix through just before serving.
Serve with extra chili sauce and some lime we
My friend Sharon from Test With Skewer will be hosting this month's event, please send all your entries to its.sharon@gmail.com
To learn more about the event and on how to enter, please click here.
this looks so good and I want some of your chili shrimp sauce he he happy Eid
ReplyDeleteSo yummy!
ReplyDeleteGreat idea of using your homemade dried shrimps chillies Sauce. Delicious !
ReplyDeleteSounds delicious...think that I'll make a vegetarian version of this. Eid Mubarak!
ReplyDeleteConvenient way of dishing up a quick lunch as long as your have your chili shrimp sauce in your fridge. Delish!
ReplyDeletemy favourite mee hoon, yum :)
ReplyDeleteI could make this for lunch, it sure looks good!
ReplyDeleteRR
ReplyDeleteการเล่นเกมนี้ได้อย่างมหาศาลแน่นอน เพราะตัวเกมออกแบบมาเพื่อเอาใจนักเล่นเกมออนไลน์ที่ชอบเสี่ยงดวงหรือเสี่ยงโชคโดยเฉพาะ
ซึ่งหากใครสนใจอยากมาลองเล่นเกมมวยไทยแชมป์เปี้ยนเกมนี้ สามารถสมัครสมาชิกเข้ามาที่ไลน์แอดได้โดยค้นหา @SPS98 (มี @ นำหน้า)
ในแอปพลิเคชันไลน์ หรือเข้าเว็บไซต์ Superslot 98 เพื่อเล่นผ่านระบบ PC ได้เลย
สล็อตออนไลน์
สล็อตออนไลน์
RR
ReplyDeleteเกม Muay Thai Champion ค่าย PG Slot เป็นเกมที่มีฟีเจอร์เยอะกว่าเกมสล็อตออนไลน์เกมอื่น ๆ
แต่ด้วยความที่หลายฟีเจอร์เป็นสิ่งที่เราคุ้นเคย เราจึงมั่นใจว่าเกมนี้ไม่ใช่เกมที่ผู้เล่นจะเอาชนะได้ยาก
ถ้าได้ลองศึกษาข้อมูลก่อนเริ่มเล่น รับรองได้เลยว่าผู้เล่นจะสามารถสร้างเงินจาก
สล็อตPG
สล็อตPG